SAM CONSTRUCT – UN PARTENER DE ÎNCREDERE

 

Serviciile pe care le oferim cliențiilor noștri:

_

PARDOSEALĂ FLOTANTĂ / SUPRAÎNĂLȚATĂ

Raised-Flooring

Pardoseala flotanta (supraînalțată) oferă o podea structurală ridicată deasupra unui substrat solid (adesea șapă) pentru a crea un gol ascuns pentru trecerea de servicii mecanice și electrice, fiind ideal  pentru fabrici, centre comerciale, cladiri de birouri, camere de servere, centre de date, dar chiar și pentru clădiri rezidențiale.

 

MOCHETĂ

mocheta-bg

Mocheta poate fi montată pe orice suprafață.  Aceasta oferă un aspect primitor și plăcut la un cost redus și este ușor de întreținut, fiind ideală pentru birouri și hoteluri, în general pentru suprafețe cu un trafic ridicat. Mocheta oferă un design atragător și poate fi aleasă dintr-o gama variantă pentru a se asorta perfect cu decorul clădirii.

CERAMICE

Servicii de montaj profesional gresie faianta, produse ceramice

Specialiștii noștri vă oferă servicii complete de montaj gresie / faianta, fiind tot o dată foarte atenți la detalii. Ei bine, mare parte din efectuarea propriu-zisa a montării produselor ceramice este reprezentata de planificare activității, măsurare și verificarea planeitatilor, precum și a nivelului stratului suport.
În afară de alegerea corecta a materialelor utilizate pentru montarea placilor de gresie sau faianta alese, este foarte important ca manopera să fie realizată de către o echipă de profesioniști, pentru a oferi durabilitatea și siguranță lucrării executate.

PARDOSEALA LVT

serviciu PARDOSEALA LVT-opt
LUXURY VINIL TILES oferă eleganță și calitate superioară a designului, combinate cu durabilitate ridicată și rezistență. Pardoseala LVT este sub formă de dale sau plăci, cu structuri pentru diferite clase de trafic, în culori variate sau poate imita materiale precum lemnul, piatra, etc. Plăcile de vinil de lux, în funcție de modelul ales, au trei posibilități de montare, cu adeziv, cu clic sau fără lipire.
_

Servicii suplimentare

_

Consultanță

Oferim servicii de consultanță în orice problemă în domeniul pardoselii

Măsurători de specialitate

Executăm măsurători pentru orice tip de suprafață pentru a estima și oferi eficientizarea costurilor cu materiile suplimentare sau insuficiente. 

Alte servicii

Gestiune materiale, manipularea acestora și evacuarea deșeurilor

Call Now ButtonContacteaza-ne