Aveti intrebari?

_

Citiţi întrebările de mai jos, iar în cazul în care nu gasiţi răspunsul, vă rugăm să ne trimiteţi întrebarea.

F.A.Q.

Ce este pardoseala flotantă şi de ce se foloseşte?

Pardoseala flotantă (tehnică, ridicată, supraînălţată) este un sistem de elemente modulare destinate pardoselilor interioare şi exterioare ale unei clădiri. Această tehnologie foarte eficientă face posibilă crearea unui spațiu tehnic continuu sub suprafața podelei pentru a se adapta la toate tipurile de cabluri: rețele electrice, instalații sanitare, rețele telefonice și de transmisie de date, controlul climatizării și securitate.

Avantajele utilizării pardoselei flotante?

 Sistemele de pardoseală flotantă permit ca serviciile să fie ascunse într-un gol creat în podea şi să permită accesul facil atât la instalarea, cât şi la întreţinerea serviciilor. Beneficiile provin de asemenea din scăderea costurilor iniţiale de construcţie datorită timpului de construcţie mai rapid atât la începutul, cât şi la modificarea utilizării sau reconfigurarea utilizării spaţiului.

Unde sunt folosite pardoselele flotante?

Sistemele de pardoseală în mod obişnuit sunt întâlnite în fabrici, centre comerciale, clădiri de birouri, camere de servere, centre de date, hoteluri, spitale, cazinouri dar se pot instala şi în clădiri rezidenţiale.

Întrebări generale

De ce ne-ați alege?

Deoarece suntem o companiei cu simț de răspundere, ce oferim clienților noștri servicii profesionale la cel mai bun raport calitate/preț.

Unde ne găsiți?

Pentru orice informații suplimentare vă stăm la dispoziție la sediul nostru din Str. Cameliei, Nr 39, Et. 2, Biroul 01, Sect 1, Bucuresti

Cine sunt clienții noștri?

Ne adresăm  tuturor constructorilor care execută fabrici, centre comerciale, clădiri de birouri, camere de servere, centre de date, clădiri rezidenţiale sau firmelor ce comercialiază materiale si au nevoie de manoperă pentru a face o oferta completă clienților acestora.

Ce tip de servicii prestăm?

Activitatea principală a companiei noastre o reprezintă lucrările de pardosire (cum ar fi pardoseală flotantă/supraînălţată, mocheta, linoleum, etc.) , montaj gresie şi faianţă, dar ne ocupăm și de demolari de clădiri și curățarea acestora.

Formular

Call Now ButtonContacteaza-ne