_

SAM CONSTRUCT

_

PROFESIONALISM

Facem eforturi enorme pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate, asigurând în același timp un mediu sigur pentru un client satisfăcut

EFICIENȚĂ

Instalăm toate tipurilor de podele în conformitate cu cele mai înalte standarde ale industriei.

SERIOZITATE

Satisfacția clienților este prioritatea noastră numărul unu
bg-home-cu-om-varianta
_

SAM CONSTRUCT

Compania SAM CONSTRUCT se mândrește cu o activitate de calitate in montajul de pardoseli, la prețuri competitive. În plus față de atenția necondiționată la detalii cu fiecare client, ne-am construit reputația prin menținerea standardelor de calitate fără compromis în lucrarile noastre.

De asemenea, ne mândrim să colaborăm cu unii dintre cei mai mari jucatori nationali din sectorul de retail al pardoselilor.

Compania noastră a câștigat o reputație pentru un serviciu prompt și fiabil și ne bucurăm de un grad ridicat de repetare a colaborării cu clienții existenți.

 

Ne perfecționăm în permanență practicile pentru a ne asigura că fiecare client va beneficia de cele mai recente metode și tehnologii de instalare. Instalatorii noștri sunt întotdeauna pregătiți să finalizeze fiecare proiect în cel mai potrivit timp și cu profesionalism.

Pe lângă instalarea de noi etaje pe şantiere noi, putem înlocui sau modifica și podelele existente. Nivelarea suprafețelor netede ridicate ale podelei, înlocuirea panourilor și reconstruirea completă a secțiunilor podelei reprezintă doar câteva dintre sarcinile pe care le îndeplinim în mod regulat. Suntem obișnuiți cu situații unice și ne-ar plăcea să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele speciale.

Alegerea unei companii de instalare/montare potrivite, ar putea fi la fel de importantă ca alegerea materialelor dumneavoastră. Aveți încredere în cei mai buni instalatori/montatori de podele, pentru o calitate superioară și durabilitate a pardoselilor dumneavoastră!

Continuând să ofere servicii de înaltă calitate clienților săi existenți, compania încearcă în mod constant să-și extindă cota de piață. De la început până la finalizare, de la proiecte mici la mari, aplicăm aceleași principii operaționale pentru satisfacția totală a clienților.

 

_

DE CE NOI

Suntem o companie independentă cu o forță de muncă direct angajată.
Angajații noștri au o productivitate ridicată și sunt atenți la detalii.
Toți angajații din companie au experiență.
O forță de muncă flexibilă, care oferă răspuns imediat, atunci când este nevoie pentru proiecte urgente.
Niciun proiect nu este prea mic.
Control eficient, care conduce la performanța proiectului la timp și în limitele bugetului.
Utilizam cele mai performante utilaje, pentru a maximiza eficiența și a termina lucrarea în timp util.
Preturi competitive.
DEȚINEM
LASERE ȘI UTILAJE PERFORMANTE
Instalatorii noștri dispun de echipamente profesionale pentru a termina lucrarea în timp util, indiferent de mărimea acesteia.
Call Now ButtonContacteaza-ne